Hakkımızda

Hakkımızda

İstanbul’un köklü pastanelerinden olan Bulvar Pastanesi 1976 yılında ilk şubesini Gayrettepe/Şişli’de açtı. Maksut Barut tarafından kurulan Bulvar Pastanesi; kurulduğu ilk dönemde bölge genelinde daha sonraki süreçte ise İstanbul genelinde en sevilen, ürünlerine güvenilen bir marka haline gelmiştir.


1990 yılında Bulvar Pastanesi’nin toplam 70 çalışanı bulunuyordu. Maksut Barut’un oğlu İsmet Barut 2.kuşak olarak Rusya’nın iki şehri St.Petersburg ve Rostov’da da şubeler açtı ve Bulvar Pastanesi markasını yurtdışına taşıdı.


Bulvar Pastanesi şimdi ise İstanbul Şişli’de yeni bir şube olarak ‘Bulvar Patisserie’ markası ile hizmet vermeye devam ediyor.


Yeni tatlar, kaliteli ürünler ve butik pastane konsepti ile dijital trendlere göre şekillenen yeni tarzıyla; Bulvar Pastanesi internet üzerinden müşterilerine hizmet vermeye başladı.


Lezzet ustalarımıza benimsettiğimiz “Pasta Sanat’tır” ilkemizi, ilk günkü tutku ve heyecanla yaşatmaya devam ediyoruz.

Bir Pastanın Hikayesi

El emeği ve göz nurunun sağlık ve lezzetle buluşması
Neden Bulvar Patisserie?

1976’dan beri edindiğimiz tecrübe ile insana verdiğimiz değerin eseri ile yakaladığımız eşsiz lezzet için tabii ki Bulvar Patisserie!

Minik Kahramanın Hikayesi

Küçük prensesinizin masallardaki perisi, bazen sevimli yumurcağınızın en sevdiği kahramanıyla bütünleştirdiğimiz lezzetlerden biri tam onlara göre!

Lezzetin Kaynağı

Sağlıklı ve doğru gıdaları harmanlıyor ve içine biraz da sevgi katıyoruz.

Hayatın Tadı

En güzel anlarınızı kutlarken hayatın tadını çıkarmanız için Bulvar Patisserie daima yanınızda.